Моята бременност - безплатна брошура за женската консултация

Уважаеми пациенти и колеги, от посочения линк можете да изтеглите нашата безплатна информационна брошура за пренатална грижа и проследяване на бременността - https://drive.google.com/file/d/1sWn09H9DdOWLa_4RQwhSmZLGa5sRU1Wh/view

Корица – https://drive.google.com/file/d/1SyfhhjitEVG6nbR8eQpsYntFn-8B1GTm/view

Разпространяването на здравни знания е основен наш ангажимент и цели повишаването на здравната култура в специфична област като майчино-феталната медицина. От 2017 г. провеждаме безплатна образователна кампания в областта на женската консултация. Подготвили сме ви информационна брошура Моята бременност“, която подаряваме на всички бременни жени, посетили нашата практика. В нея сме събрали насоки за основните срокове, прегледи и изследвания по време на бременност. Информацията е основана на дългогодишната ни практика и е съобразена с нивото на съвременната медицина. На всеки, който се свърже с нас, ще изпратим брошурата безплатно в pdf формат на посочен електронен адрес.

В Център по репродуктивно здраве „Д-р Васил Даскалов“ – Пловдив можете да направите консултация с висококвалифицирани специалисти относно съвременната пренатална грижа.