Комплексна грижа

Комплексният подход към изясняване на проблемите винаги е за предпочитане пред частичното и отложено във времето изследване на определени показатели. Затова в Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив предлагаме комплексна грижа в направленията Проследяване на бременност (женска консултация) и Репродуктивно здраве - установяване на проблеми при безплодие, незабременяване или невъзможност за износване на бременността.

В статията Комплексна грижа при проследяване на бременност (женска консултация) можете да видите каква здравна грижа предлагаме при всяко посещение, а в таблицата по-долу сме показали в кой пакет кои консултации са включени.

5-10 г.с. 11-14 г.с. 15-19 г.с. 20-24 г.с. към 28 г.с. към 32 г.с. 34-36 г.с. 37-40 г.с. 37-40 г.с. след раждане Пакетна
цена в лв.
Комплексна грижа 1
"Бременност"
не
да
не
да
не
да
не
да не
да 440
Комплексна грижа 2
"Бременност"
не
не
не
да
да
да
да
да да
да 680
Комплексна грижа 3
"Бременност"
да
да
да
да
да
да
да
да да
да 960

Забележка: всички прегледи, консултации и изследвания извън пакетите се заплащат отделно.

Част от изследванията се правят в други лечебни заведения, с които имаме сключен договор.

Безплатно към всеки пакет ще получите:

  • нашата брошура „Моята бременност“, в която сме описали стъпка по стъпка съвременния начин за проследяване на бременност;
  • консултация за изследванията, които ще направите към здравната каса, както и препоръки за лечение, когато това е необходимо;
  • едно посещение от пакета ни Акушерска грижа – практически занятия за кърмене и грижи за бебето.

При заплащане на пълния пакет ще ви подарим от сърце нашата фирмена чанта „Мама и бебе“, пълна с полезни и приятни продукти.

Разбира се, с това грижата ни за вас не приключва. Ние сме до вас и след раждането, когато сте насаме с вашето бебе и имате въпроси за отглеждането на детето. Затова ви предлагаме пакетните услуги "Акушерска грижа", чрез които нашата акушерка ще ви помага да сте по-уверени в първите дни с новия член на семейството. Можете и сами да изберете пакета, който е най-подходящ за вас, като видите примерните ни теми в статията Училище за родители.

Теми на посещение Лактация, кърмене Къпане на новороденото Грижа за пъпчето Колики при новороденото Обличане на бебето Хранене и захранване Следродилна депресия Пакетна цена в лв.
Акушерска грижа 1 да да да не не не не 100
Акушерска грижа 2 да да да да да не не 165
Акушерска грижа 3 да да да да да да да 230